Plan razvoja firme

U narednom periodu razvoj firme ide u pravcu i nekih drugih delatnosti:

 

-puštena je u rad solarna elektrana jačine 120kwh koja zadovoljava potrebe firme za električnom energijom. Krovna elektrana je jedna od najvećih na teritoriji Beograda. Ove godine se nastavlja proširenje i pojačanje solarne elektrane.

 

-za nas jedan od najznačajnijih poduhvata je otvaranje bolnice površine preko 1000m², u kojoj bi se obavljale razne specijalnosti za kojima vlada interesovanje, a kapaciteti u državnim ustanovama su mali. Među njima su najznačajnije hirurške grane sa najmodernijim operacionim salama, razne dijagnostičke procedure, laboratorijske analize, itd.

 

-u toku je priprema izvorišta i pogona za flaširanje pijaće vode, jedne od najkvalitetnijih u Srbiji i šire, a za koje smo dobili sve potrebne dozvole i sertifikate od Ministarstva nauke i zaštite životne sredine za eksploataciju prirodne mineralne vode.

 

Nadamo se da ćemo na naše zadovoljstvo i zadovoljstvo potencijalnih korisnika pomenute delatnosti uspešno ostvariti. Ambiciju, volju i želju imamo te se nadamo da rezultati neće izostati.

 

Za sada toliko o našim  planovima. Trudićemo se da svaka nova informacija dodje do Vas.

KUPITE ONLINE