O nama

Sinefarm® d.o.o.“Sinefarm” d.o.o. je osnovan 1992. i danas ima zavidnu proizvodnju koju nose više desetina zaposlenih.

Naš proizvodni program sačinjavaju (preko 250 proizvoda u ponudi):

• KOZMETIČKI PROIZVODI-na bazi ekstrakata lekovitog bilja

• DIJETETSKI PROIZVODI-suplementi

• ALKOHOLNA PIĆA-prirodne rakije od voća, travarice, vina itd.

• ČAJEVI - monokomponentni i višekomponentni - filter i rinfuzni

• BIOMEDICINSKI SOKOVI SA DODATKOM VITAMINA I BILJNIH EKSTRAKATA

• RAZNI PROIZVODI OD VOĆA I POVRĆA

• PREDMETI OPŠTE UPOTREBE

• EKSTRAKTI OD LEKOVITOG BILJA I PČELINJIH PROIZVODA-po narudžbini

Sve se ovo obavlja u nekoliko proizvodnih pogona na preko 3000 kvadratnih metara. Otkup lekovitih biljaka se vrši u nekoliko otkupnih stanica, koje poseduju odgovarajuće sertifikate o kvalitetu, a prerada i klasifikacija većinom se obavlja u našim pogonima pod stručnim nadzorom. Dugogodišnje prisustvo na našem tržištu, sve veća potražnja proizvoda i širenje proizvodnog programa, dovoljan su pokazatelj kvaliteta, a ujedno i podsticaj da se bude još bolji.

Preduzeće sarađuje sa preko 200 veletrgovina, apoteka i trgovina različite namene. Roba se plasira i distribuira širom zemlje, a takođe i izvozi u više zemalja. Većina preparata urađena je u saradnji sa eminentnim profesorima Farmaceutskog i Medicinskog fakulteta, a njihovu kontrolu redovno obavljaju relevantne ustanove, što je vrlo značajno u poplavi različitih proizvoda sumnjivog kvaliteta i porekla.

Prepoznati kao perspektivna firma i svojevrsno priznanje za dotadašnje uspehe Fond za razvoj Srbije nam je dodelio značajne subvencionisane kredite za investiciona ulaganja i unapređenje proizvodnje. U prethodnim godinama Ministarstvo poljoprivrede kao i više vladinih organizacija donirala su značajna bespovratna sredstva kao podsticaj sertifikacije i uvođenja nekoliko najvažnijih standarda kao što su ISO 9001:2015, HACCP, ISO 14001:2015, ISO 45001:2018, po kome je naše preduzeće među malobrojnima u ovome delu Evrope sa 4 sertifikata od 2007. godine.

U narednom periodu predviđena je sertifikacija kvaliteta poljoprivrednog zemljišta na kome će se bez upotrebe pesticida i drugih hemikalija na ekološki nezagađenom zemljištu proizvoditi hrana i lekovito bilje i kupcima ponuditi zdravi proizvodi, kao i sertifikacija sopstvene laboratorije za kontrolu kvaliteta repromaterijala i gotovih proizvoda.

Takođe izgradnjom pogona za pijaću vodu u okolini Beograda, po svim svetskim standardima, za koje smo dobili rešenje Ministarstva životne sredine i prostornog planiranja stvoreni su uslovi za flaširanje prirodne mineralne vode.

Ulaganja u opremu i tehnologiju dovelo je do toga da su naši pogoni bezbedni po okolinu što dokazuje i rešenje o proceni uticaja objekta na životnu sredinu koje smo prvi dobili u ovoj oblasti.

Nadamo se da će naši proizvodi i naše iskustvo u oblasti proizvodnje lekovitog bilja i zdrave hrane pomoći da ljudi pravilno koriste darove i moć prirode u očuvanju svog zdravlja.

Imate pitanje ili želite da sarađujete sa nama? Kontaktirajte nas >>

Aenean gravida quis

Onceptos himenaeos. Mauris in erat justo. Nullam ac urna eu felis dapibus condimentum sit amet a augue. Sed non neque elit. Sed ut imperdiet nisi. Proin condimentum fermentum nunc. Etiam pharetra, erat sed fermentum feugiat, velit mauris egestas quam, ut aliquam massa.

Etiam tempor

Donec rhoncus finibus interdum. Praesent feugiat ex sed lacus interdum venenatis.

Duis congue hendrerit porta. Suspendisse posuere scelerisque sapien a posuere. Etiam eget mauris auctor, mollis velit in, commodo nunc. Etiam tempor maximus nibh, et aliquam dolor gravida non. Phasellus sodales ac nibh nec cursus. In amet.

Nulla vehicula

Aenean mattis ex non libero fermentum, sit amet condimentum ante imperdiet.

Bibendum urna, vel suscipit sed. Nulla felis arcu, aliquet ut enim non, faucibus tincidunt tortor. Curabitur augue nisi, tincidunt non ipsum quis, dapibus mollis arcu. Etiam euismod dui nullam commodo augue. Velit mauris egestas quam, ut aliquam massa.


Mark Spencer

Phasellus sollicitudin pellentesque enim nec malesuada. In nec sodales neque. Vivamus nulla sem interdum.

Jennifer Lee

Phasellus sollicitudin pellentesque enim nec malesuada. In nec sodales neque. Vivamus nulla sem.

Sara Wright

In nec sodales neque. Vivamus nulla sem, interdum vitae lobortis eget; vestibulum eu massa. Ut eu metus.

Kevin Perry

Vivamus ullamcorper porta purus a elementum. Etiam porta nunc vel sem hendrerit eleifend nullam.