Sinefarm® d.o.o.“Sinefarm” d.o.o. je osnovan 1992. i danas ima zavidnu proizvodnju koju nose više desetina zaposlenih.

Naš proizvodni program sačinjavaju (preko 250 proizvoda u ponudi):

• KOZMETIČKI PROIZVODI-na bazi ekstrakata lekovitog bilja

• DIJETETSKI PROIZVODI-suplementi

• ALKOHOLNA PIĆA-prirodne rakije od voća, travarice, vina itd.

• ČAJEVI - monokomponentni i višekomponentni - filter i rinfuzni

• BIOMEDICINSKI SOKOVI SA DODATKOM VITAMINA I BILJNIH EKSTRAKATA

• RAZNI PROIZVODI OD VOĆA I POVRĆA

• PREDMETI OPŠTE UPOTREBE

• EKSTRAKTI OD LEKOVITOG BILJA I PČELINJIH PROIZVODA-po narudžbini

Sve se ovo obavlja u nekoliko proizvodnih pogona na preko 3000 kvadratnih metara. Otkup lekovitih biljaka se vrši u nekoliko otkupnih stanica, koje poseduju odgovarajuće sertifikate o kvalitetu, a prerada i klasifikacija većinom se obavlja u našim pogonima pod stručnim nadzorom. Dugogodišnje prisustvo na našem tržištu, sve veća potražnja proizvoda i širenje proizvodnog programa, dovoljan su pokazatelj kvaliteta, a ujedno i podsticaj da se bude još bolji.

Preduzeće sarađuje sa preko 200 veletrgovina, apoteka i trgovina različite namene. Roba se plasira i distribuira širom zemlje, a takođe i izvozi u više zemalja. Većina preparata urađena je u saradnji sa eminentnim profesorima Farmaceutskog i Medicinskog fakulteta, a njihovu kontrolu redovno obavljaju relevantne ustanove, što je vrlo značajno u poplavi različitih proizvoda sumnjivog kvaliteta i porekla.

Prepoznati kao perspektivna firma i svojevrsno priznanje za dotadašnje uspehe Fond za razvoj Srbije nam je dodelio značajne subvencionisane kredite za investiciona ulaganja i unapređenje proizvodnje. U prethodnim godinama Ministarstvo poljoprivrede kao i više vladinih organizacija donirala su značajna bespovratna sredstva kao podsticaj sertifikacije i uvođenja nekoliko najvažnijih standarda kao što su ISO 9001:2015, HACCP, ISO 14001:2015, ISO 45001:2018, po kome je naše preduzeće među malobrojnima u ovome delu Evrope sa 4 sertifikata od 2007. godine.

U narednom periodu predviđena je sertifikacija kvaliteta poljoprivrednog zemljišta na kome će se bez upotrebe pesticida i drugih hemikalija na ekološki nezagađenom zemljištu proizvoditi hrana i lekovito bilje i kupcima ponuditi zdravi proizvodi, kao i sertifikacija sopstvene laboratorije za kontrolu kvaliteta repromaterijala i gotovih proizvoda.

Takođe izgradnjom pogona za pijaću vodu u okolini Beograda, po svim svetskim standardima, za koje smo dobili rešenje Ministarstva životne sredine i prostornog planiranja stvoreni su uslovi za flaširanje prirodne mineralne vode.

Ulaganja u opremu i tehnologiju dovelo je do toga da su naši pogoni bezbedni po okolinu što dokazuje i rešenje o proceni uticaja objekta na životnu sredinu koje smo prvi dobili u ovoj oblasti.

Nadamo se da će naši proizvodi i naše iskustvo u oblasti proizvodnje lekovitog bilja i zdrave hrane pomoći da ljudi pravilno koriste darove i moć prirode u očuvanju svog zdravlja.

Imate pitanje ili želite da sarađujete sa nama? Kontaktirajte nas >>

KUPITE ONLINE