Novi proizvodi u perspektivi

Preduzeće Sinefarm ® će tokom marta izaći u prodaju sa još nekoliko proizvoda na bazi lekovitog bilja i to mešavine čajeva u rinfuzi, HEPATOL za zaštitu jetre i smanjenje masnoća u krvi i KOLITIN mešavina čaja protiv oboljenja debelog creva, kao i zaštitu celokupnog digestivnog trakta.

 

Ove mešavine će se naći i u FILTER kesicama koje kao i rinfuzni su sastavljeni od najkvalitetnijih delova biljaka, skupljani, obradjivani, atestirani.

 

Takodje, u prodaji će se naći i KAPI PROTIV PROLIVA, KAPI PROTIV GASOVA I NADIMANJA U STOMAKU, kao i KAPI ZA ZAŠTITU JETRE I SMANJENJE MASNOĆA U KRVI.

 

Tokom marta moći ćete nabaviti naše KAPSULE ZA ZAŠTITU JETRE I SMANJENJE MASNOĆA U KRVI, koje predstavljaju skup supstanci koje savremena fitoterapija poznaje. U njima su sadržane sve sirovine do sada predstavljene u raznim preparatima pojedinačno, a u ovom preparatu su na jednom mestu i predstavljaju višestruku zaštitu jetre, njenu regeneraciju, kao i smanjenje povišenih triglicerida i holesterola u krvi.

 

Tokom narednih meseci u zavisnosti od brzine kojom će zakonodavac izdati rešenja i atestirati nove proizvode pojaviće se i sledeći proizvodi:

KAPSULE PROTIV URINARNIH INFEKCIJA

KAPSULE ZA POBOLJŠANJE FUNKCIJE PROSTATE

KAPSULE ZA ZAŠTITU OD PREHLADE I GRIPA

KAPSULE PROTIV PROLIVA SA PROBIOTSKIM BAKTERIJAMA I MEŠAVINOM LEKOVITOG BILJA

KAPSULE SA OMEGA 3 MASNIM KISELINAMA

MULTIVITAMINSKE KAPSULE SA POLENOM, PEKTINOM I PROPOLISOM

TABLETE SA PIVSKIM KVASCEM, PROPOLISOM I KOMPLEKSOM B VITAMINA

SPREJ ZA UŠI I NOS NA BAZI PROPOLISA I ETARSKIH ULJA